Salam Ramadhan

Assalamualaikum dan hai hai.

Finnalyy, dapat jugak update blog ni, dah lama tak blogwalking T^T.Rasanya belum terlambat lagi untuk mengucapkan Salam Ramadhan Al-Mubarak dan selamat berpuasa kepada korang.

Today is 4 Ramadhan 1435 Hijrah, dah masuk hari keempat berpuasa, alhamdulilah.
Bulan Ramadhan ni memang lah orang cakap asyik letih je, tapi actually banyak kelebihan, macam dapat belajar menjadi seorang yang penyabar, besides, kesihatan pun boleh bertambah baik.
Lagipun, Fisha berazam untuk menjadi yang lebih baik untuk tahun ni, insyaallah.

And then, ada tengok world cup ? Fisha tengok World Cup, { bukan yang siaran langsung, ulangan je }, masa tu Germany vs Algeria, rasanya ?
Orang cakap pemain-pemain Algeria tu berpuasa, but they still can scored goal. Kagum, although diorang kalah pun, diorang still win hearts. Bukan Fisha yang cakap, Fisha nampak tweet orang tu. But I still kagum.

Lagi satu, lepas Ramadhan ni ofcourse Syawal.
Hati masih tertanya-tanya, ada lagi ke orang nak bagi duit raya dekat Fisha ni ? Hehe

Wassalam.

7 comments:

Siara Elina said...

Salam ramadhan fisha =)

Cik Nadyya said...

selamat berpuasa dik ^^

Anis Ifham said...

selamat menjalani ibadah puasa fisha :D mesti lah ada orang nak bagi lagi duit raya, kan masih muda. ekekeke.

white lily said...

selamat berpuasaaa ^___^

Nadratul Syazwana said...

Salam ramadhan Fisha! Hehe kak Nad tak layan World Cup pulak, so taktau apa :p

Hawa Faqihah said...

happy ramadan yaww!

Ayuni Sara said...

slmt berpuasa fisha...mesti ade punye nk bg rye tuu...harap dpt byk tu, mgkin xperlu..hoho