random

Assalamualaikum dan hai hai :D

Firstly, baru hari ni dapat tengok blog, seminggu Fisha tak bukak blog sebab wifi rumah ni kadang-kadang lembab sangat, tak tahu lah kenapa T^T.

Hari ni dah hari ke 14 Ramadhan means dah masuk hari ke 14 berpuasa. Rasa macam baru je berpuasa dah hari ke 14. Sedih jugak lah nak tinggalkan bulan Ramadhan ni kan. Tak lama dah nak raya dah, ingat lagi masa kecik-kecik dulu, orang selalu usik kalau tak puasa, tak boleh raya. Memang sudah melekat ayat tu dekat otak ni masa kecik dulu haha.

Then, Fisha rasa Fisha dah cukup duit kot beli phone baru. Korang tahu tak phone jenama yang elok, tapi pastikan harga tu seribu ke bawah lah sebab tak cukup bajet nak beli phone mahal-mahal ni hehe.

That's all, nak sambung blogwalking pulak :D
Wassalam.

8 comments:

NS said...

ehhh. same la ngn rumah akak. line wifi nihh lembab sangattt.. haihh berjam2 kot tunggu -,-

beli samsung grand 2.. cantekkk :D
harganya 1ooo kebawah kott ~

Ain Nafisha said...

Tau takpe, line sekarang ni memang lembab kan.
Waah memang cantik phone tu tapi rasanya mahal lah pulak sebab nak dekat seribu T^T.

Nur Inani said...

salam ramadhan fisha :) mujur rumah saya line wifi tak buat hal lagik :)

Detective Fiqa said...

hoho. samalah kita.
btw hp beli yg jenama samsung tauu hahaha :D

NS said...

takpon beli je lenovo.. bagussss.. camera cantekk. beli yg rm500 pon da ok =)

white lily said...

haa... lenovo lah paling cun. screen pun besar. camera pun lawa. harga pun cantik je. hehe

Nurul Farahizzati Zakaria said...

Akak pakai lenovo s930.. puas hati.. skrin pun besar... hakhak..

Nadratul Syazwana said...

Pewit Fisha beli phone apa tu? Mesti dah beli kan hehehhe. Meh meh share