Tudung

Assalamualaikum and hai hai,

Hari ni Fisha nak update pasal tudung. Sekarang banyak tudung, I mean macam shawl and etc.
Tapi dalam banyak-banyak tudung tu, Fisha rasa Fisha lebih suka tudung syria, sebab muka Fisha sesuai pakai tudung tu,  *sesuai lah sangat* haha.

Pernahlah jugak pakai sekali shawl and baru tau muka Fisha tak sesuai pakai shawl lol.
Kalau pakai tudung bawal pernah jugak, tapi tak sesuai jugak. I decided to wear tudung syria lah sebab tudung tu je yang sesuai. Tudung sarung pun pakai jugak tapi rasa kelakar pulak sebab dah lama tak pakai tudung tu automatic cakap muka kelakar pakai tudung tu. Haha, cerewet betul -.- , nak tengok muka Fisha pakai tudung syria macam mana ? Ni diaaaa ~

weheeeeeeee.


Sorry , Fisha tak pandai ber'posing' hehe. 
By the way, Fisha dah dapat Instagram lama Fisha tu. Ingatkan Instagram tu dah kena buang lol. 
Hehe follow me @mefishaaa , thank-you-very-very-much :D 

Wassalam.

13 comments:

Anis Adnan said...

Comelll fisha. Hmm, akak tak pernah pakai syria, shawl, pashmina ni. Tudung bawal yang akak suka. Kadang-kadang tudung sarung, tapi ketara muka bulat. hihihihi.

cik karmila said...

cantiknya awak..hihi...singgah sini..

zakira afina said...

singgah fishaaaa yang comel hehe :D

zakira afina said...

singgah fishaaaa yang comel hehe :D

aiman mania said...

tak apalah tudung apa apa pon..asalkan menutup urat tuh yg penting :D

Ana Lee said...

niceee :D

Nurul Farahizzati Zakaria said...

akak lak, macam nenek2 kalau pakai syria.. shawl, bawal & tudung sarung is much better.. hee :D

white lily said...

alololo! hehehe tiuuuk! tudung syria pantas aje kan, member2 kadang bantai tudung syria aje.

Niena Reen said...

Hehe, comel ja lahai fisha ni.. Itulah, kadang2 nak pakai tudung ni kena tengok kita ni sesuai ke tidak kan. Kalau tak nanti, nampak kelakar pulak! Saya pulak jenis suka bawal! :D

Eyja Masliza said...

omey :3

atie zakaria said...

comelnye fisha..
pakai apa pun kalau orgnye cantik, semuacantik.. :D

eyqa yushaiza said...

hahahamboii.. comelnyalah adik fisha kita sorang ni *tepuk tangan* :D

Nadratul Syazwana said...

Pewwit aweks hihi <333