Random ~

Assalamualaikum dan hai hai :D

Lagi seminggu lagi semua umat Islam akan menyambut kedatangan Ramadhan Mubarak, yuhuu yuhuu.
Tak sabarnya nak puasa, kan-kan hoho.

Ingat balik masa dulu, Fisha belajar puasa umur 5 tahun, tu pun Fisha puasa 2 hari je. Yang lain Fisha semua puasa setengah hari sebab tak daya, aish. Lepas tu, masa 5 tahun tu Fisha sesat dekat bazar Ramadhan. Haha, ramai sangat orang dekat bazar tu. Fisha ingatkan orang sebelah Fisha tu ayah Fisha rupanya orang lain. Nasib baik orang tu kenal ayah Fisha hehe.

By the way, esok hari koperasi dekat sekolah. Tak sabarnya, hehe. Ada cabutan bertuah, hadiah dia memang berbaloi lol. Phone pun ada, Fisha nak sangat dekat phone tu TT^TT sebab phone Fisha dah rosak haha. And then ada lagi hadiah dia, antaranya iron *bukan iron man*, blender and cadar katil.

Kawan Fisha semua tertanya-tanya kalau nombor diorang kena dalam cabutan bertuah tu and then menang blender tu, nak bawak balik macam mana agaknya. Takkanlah nak bawak dalam bas kot hoho.
That's all, nak sambung blogwalking pulak. Dah seminggu tak blogwalking sebab busy buat correction exam hari tu T^T.

Wassalam.

7 comments:

Cik Nadyya said...

wah! goodluck. inshaaAllah dpt la phone tuu. huhu

Ana Lee said...

wahhh .. beshh nyaa :D

Ain Nafisha said...

@Cik Nadyya : InshaaAllah :) Amin
@Ana Lee : Ofcourse hoho XD

Nini Hanini said...

tak sabar nak puasa kan fisha? hehe. eh,dekat sekolah adik akak hari selasa depan hari koperasi,akak nak pergi,tapi dah kena bertolak ke kedah,uhukuhuk

Ain Nafisha said...

@Nini Hanini : Yes, hehe alolo janganlah sedih hehe :D

white lily said...

ramadhan is coming~ hehe. heaven of food is waitang, hikhik

Ain Nafisha said...

@white lily : yes, haha. habislah berat badan naik nanti T^T