Study

Assalam

Heavy rains make me lazy.

18 May nanti Mid-Year Exam, lagi berapa minggu je kot, nak study but laziness menguasai diriku ~ dahlah sekarang ni musim hujan lagilah mengantuknya. Ada apa-apa tips nak study tak? Hahaha, nak dapat straight A, I want 8A in this exam. Mana tahu emak nak belanja Samsung S5 hahaha. Humph, apa pun wish me luck hehe ~

Wassalam.

8 comments:

zakira afina said...

good luck fisha hehe :D :D

Nurulee said...

tips nak exam, tidur secukupnya. hahaha
study smart fisha <3

Ain Nafisha said...

@zakira afina: hehe thankyouu :D
@Nurulee: thanks for the tips, Fisha selalu tidur lambat haha.

Nini Hanini said...

betul ee cakap,fisha kena tidur cukup ye baru boleh fokus nanti exam,hehe.
akak masa skola dulu pun asal bukak buku je,ngantuk. aishh...
so,akak try belajar dengan kawan2 or adik-bradik baru tak boring,hahaha.
tapi tu akak la. akak takleh belajar sorang-sorang,tenggelam~
wishing you the best of luck fisha!!!

Ain Nafisha said...

@Nini Hanini: Sama lah kalau bukak buku je ngantuk, nak lagi kalau bukak buku Sejarah haha. Fisha suka study group tapi kawan-kawan Fisha selalu buat bising pulak masa study group hehe. Thankyou kak Nini :D

ain soofiyah said...

good luck sis,, ! >,<

ღ Kertas Lipat-lipat ღ said...

Biasa la tu mengantuk time study hee akak dulu pun gitu jugak. Sekarang pun sama eheks lalalaa dont try this at home uhuhukk mid-year da dekat yer? Haha goodluck dik :D

Miss Xyz said...

untunglah 18 Mei. Sekolah saya lagi cepat. 8 Mei dah start huwaa ;')