Rupa Baru Lagi ~

Assalam.

 Akhirnya blog ni dah dibuka yehet. Haha, url blog pun dah ditukar, daripada fryingfishyy ke fishachan. Saja je tukar sebab dah bored dengan fryingfishyy tu. Macam kelakar sangat nama tu, ikan terbakar? Hoho. Fisha dapat nama Fisha Chan tu dari kartun Chibi Maruko Chan tu. Mula-mula nak letak Chibi Fisha Chan? Eh, pelik sangat tew. So, Fisha letak Fisha Chan je lah.

 Masa Fisha nak tukar skin, Fisha nak guna simple template. Agak susah sikit lah guna simple template ni dari blogskin since ada belambak code dan benda-benda alah yang kena fahami. Contohnya, kena edit html lagi, then kena edit layout dia lagi. Wahh, manyak songeh lah. Act Fisha pening nak guna header mana satu, macam-macam Fisha buat header. Ada separuh tu width terlebih, ada width kecil sangat. Haha, memang menguji kesabaran. So macam mana dengan header tu? Humph simple? Haha. Ingat nak buat doodle sendiri, tapi tak pandai sangat so abaikan je lah.

 Hehe, tidak dilupakan juga ya kepada yang exchange link dengan Fisha, saya akan guna exchange bloglist so Fisha akan letakkan nama yang exchange link dekat bloglist, insyaallah esok saya akan letakkan. Banyak PBS ._. , homework lagilah. Pening. Ok, sekian wasalam.

12 comments:

Nurul Syahada said...

chibi fisha chan. hahaha comey je. blog wajah baru. lawaaa :D

Pykaa Pdott said...

Cantik dah tuh :)

Ain Nafisha said...

@Nurul Syahada: hoho, thankyou :D

Ain Nafisha said...

@Pykaa Pdott: Hehe terima kasih ^^

Nurulee said...

simple je blog fisha ni tapi cute <3

Ain Nafisha said...

@Nurulee: Hehe, ye ke? Trimass :D

zakira afina said...

hehe comel gilee fisha punye blog yg bru. good job my dear sis :D

Miss Rin said...

lawa mehh blog ni :)

Ain Nafisha said...

@Zakira Afina: Hehe thankyou :D

Ain Nafisha said...

@Miss Rin: Trimass :)

tinynasweet said...

(^^,) comey dear.....

Jemput singgah dan JOIN d(^_^)b
SPECIAL GIVEAWAY {MOTOROLA GOLD EDITION} hebatkan HADIAH tu? Jom serbu! Cuma ambil gambar je..... pastu, dah boleh JOIN!

http://www.tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

Ain Nafisha said...

@tinynasweet: hehe thankyou :D