Double Triple Post


Assalam :)

Heboh satu Malaysia yang sekarang ni musim bunga. I saw picture dekat facebook, at first ingat photoshop, maklumlah zaman sekarang ni edit pakai photoshop je kot. Then, tengok dekat newspaper, betullah rupa-rupanya. Cantik betul, eden sungguh jelly tengok orang tu bergambar dengan pokok yang ala-ala sakura tu.

Second, baca suratkhabar tadi. Dengar cerita isyarat ping daripada MH370 buat kali kelima. Alhamdulilah, akhirnya ada juga petunjuk. Semoga urusan mencari MH370 dipermudahkan, amin :).

Third, kepada batch 99 dan yang ke bawah ataupun PBS candidate, ada dengar pasal P3 tak? I heard it tapi tak jelas sangat lah. Kenapaku lahir pada tahun 2000? Why Why T^T. Sad life huehue.

Fourth, Fisha tak tahu, confused. Hehe, Fisha rasa nak buka tempahan mengedit bloglah, tapi kalau tak dapat sambutan, cancel lah. Fisha rasa Fisha akan terima tempahan satu je dahulu sebab Fisha busy dengan PBS. Ok :D Sekian, terima kasih :)

4 comments:

Anis Aisyah said...

ei budak kecik xD anis dah tak buat pbs..
hooray! ade la skit2 tapi yg tulis2 dah kurang hehehe Alhamdulillah.
hope x berubah pt3 or what ever..

Ain Nafisha said...

Anis: Eh eh, bukan dia 14 tahun ke ?

Nurulee said...

act bukan musim bunga. tapi pokok tu yg berbunga. kat mana mana pun pokok tu tgh berbunga sekrg ni. hahaah. wallahu. iklim dah tak berapa betul bcs bumi dalam process flip. agh takutnya.

Ain Nafisha said...

Ee: Yes, dunia akhir zaman humph :(