XOXO Giveaway By Lyn Lyna

ID WhoHaa: Nur Ain Nafisha bt Mohamed Yusri
Klik banner yang cute dan kyeopta ini untuk join ya.
Assalamualaikum. Akhinya terlaksana juga Fisha join giveaway by Lyn.Giveaway ini akan tamat pada 31 Mac tepat pada pukul 7.00 petang atau 200 peserta join. Cepat-cepatlah join ya, jangan lupa ajak kawan-kawan join sekali. Kepada exostan-exostan, jom join giveaway ni, yang non-exostan pun boleh juga, sebab cantik-cantik hadiah dia, nak sangat handcream coconut butter ni dahlah kulit Fisha selalu kering.  Hadiah dia banyak menarik wooo, ada jam, ada beg, ada poster, ada bookmark, sticker dan lain-lain. Semuanya ada berkaitan dengan EXO. Memang patut korang join eh. Tbh, Fisha takda jam, kalau ada pun bateri dah tak boleh guna malaslah tukar bateri dia sebab Fisha ni pemalas orangnya. Cuma mengharapkan Fisha dapat jam tu T^T. Eh eh, banyak betul Fisha nak, nak handcreamlah nak jamlah, actually kalau Fisha boleh, Fisha nak semua hadiah tu. Banyak cantik maa.

Jom join ya, pemenang akan dipilih berdasarkan Top Refferal, Entry Menarik dan Cabut Tangan. Memang korang ada chance 50/50 lah sebab ada cabut tangan kan. Insyaallah kalau ada rezeki kita menang :).

2 comments:

Nurulee said...

wish you luck fisha. hehe

Ain Nafisha said...

Nurulee: Thankyou :D