Rupa Baru + MH370

Assalamualaikum.
 Dah lama tak update blog kan, malas betul budak Fisha ni kan. Yeay, blog Fisha dah tukar rupa. Macam mana? Eden rasa tak ada problem, kalau ada problem bagi tahu ya. Sekarang ni, wifi dekat rumah Fisha ni lembab semacam je, sorry kalau Fisha tak dapat blogwalking korang balik sebab kadang-kadang wifi rumah buat hal lah, manyak problem ini macam lah.

Di samping itu ecehceh, skin lama Fisha tu Fisha dah ubah sikit dan Fisha submit dekat blogskin. Jum rate. This is the live preview gambar.

Sedikit error gambarnya, eden minta mohon maaf banyak-banyak.

Jasa anda amat dihargai, terima kasih :)

Moreover, I was a bit crying after heard this *sorry kalau grammar salah*

" MH370 berakhir di Lautan Hindi "

Fisha fikir macam mana lah keadaan penumpang tu apabila pesawat tu terhempas. Ya Allah, Fisha macam fikir macam mana pula dengan bayi tu. Ada gambar baby yang dalam pesawat MH370 tu dalam twitter, ya Allah comelnya dan sebak apabila melihatnya. My family selalu tengok berita awani 501 tu, tak berhenti-henti nak tengok perkembangan terbaru. I heard Perancis jumpa 122 objek yang berukuran 1 meter sehingga 23 meter. Satelit China, Australia jumpa objek terapung-apung dekat laut yang sama. Tak tahu macam mana nak cakap, tapi satu perkataan yang ingin dikeluarkan iaitu sedih. Banyakkan berdoa #PrayForMH370. 

12 comments:

Puteri said...

sedih kaaaan pasal MH370 :(

BUDAKKPOP said...

Comellah dear! Pandainya edittttt. Jealous sangat rasaaaaaaa! Haha ><

Ain Nafisha said...

Puteri: Yes, hanya mampu berdoa sahaja dan mengharapkan yang terbaik :(
BUDAKKPOP: Hoho thankyou, taklah pandai sangat edit blogskin ni hehe ><

zakira afina said...

hehe, sies cantikk fishaaaa :D akak suke. spulu bintang yee ;)

Ain Nafisha said...

kak Zakira: Hehe arigatou ^^.

Nurulee said...

comel dah ni fisha. hehehe.
hm tu lah sedih kalau pikir. but yaa. ujian Allah nak kasi dekat kita semua.

BUDAKKPOP said...

Haha. Pandailah tu! Akak pun tak pandai. Huhu T.T

Ain Nafisha said...

Kak Ee: hehe thankyou, humph itulah tapi kita kena redha dengan ujian Allah.
BUDAKKPOP: Hehe tapi taklah expert sangat, akak pandailah edit blog :D

BUDAKKPOP said...

Hahahaha. Edit biasa-biasa mcm tu ramai yg pandai. Tapi bila pandai edit blogskin ni, lagi gempaklah! Haha x3

Ain Nafisha said...

BUDAKKPOP: Eh tak semua lah, rasanya simple template lagi susah edit daripada blogskin ni .

Cahaya Kebaikan ♥ said...

Hahahahahaha. Takpelah. Masing2 pandai. Haha x3

Ain Nafisha said...

Cahaya Kebaikan: Hehe :D