OhhResult Examku



Assalamualaikum.
 Akhirnya dapat juga melepaskan diri daripada that exam things. Alhamdulilah, cikgu dah tanda kertas kitaorang dan kitaorang dapat result kitaorang hari ni tapi tak semua. Berita buruknya,Fisha paling kecewa sekali of course Bahasa Melayu dengan Geografi. Bahasa Melayu dapat B T^T . Ada kawan kelas lain tu menangis jugak sebab tak dapat A. Yang paling teruk deh budak belakang Fisha tu paksa cikgu betulkan ayat dia tapi cikgu tak nak. Then, dia nak jumpa cikgu Panitia Bahasa Melayu -.-. Sedihnya... Yang Geografi pulak dapat ehemehem tapi tak gagal eh, memang Fisha ambil mudah je Geografi ni sebelum exam hari tu sekali dapat result hambik kau -.- . Fisha mengaku Fisha asyik pentingkan subjek teras macam Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Sains & Matematik dan subjek yang paling minat sekarang Sejarah hoho.

Berita baiknya, alhamdulilah setakat hari ni Fisha berjaya kumpul 3A iaitu Agama, Bahasa Inggeris dengan Matematik.. Ada kawan cerita dia kena cubit doh sebab dapat bawah 50%. Tsh tsh. Setakat ni Sains, Kemahiran Hidup dengan Sejarah. Duh takut Sejarah kalau fail kena denda. Seksa betul kalau dapat cikgu garang ni. Ok setakat ni je Fisha update dulu, hmm takde feel masa menaip hoho sebab risau result exam. Mood pulak nak join GA dengan segmen :) Sekian terima kasih wasalam.


2 comments:

Anis Adnan said...

Tak pe, cuba lagi untuk exam akan datang :)

Ain Nafisha said...

Anis Adnan: Insyaallah :)