Lepas SPM ?

First doodle haha =/=


Assalamualaikum.
 Walaupun saya bukan lepasan SPM lagi, saya nak jugak update pasal lepas pasai lepas SPM ni. Im already Form 2, lagi 3 tahun SPM lepas tu bebas dari alam persekolahan muahahaha. Tapi tak tahu nak buat lepas SPM ya, Fisha selalu tengok ada orang dapat tawaran PLKN wow mesti best kan. Ada jugak yang dapat kerja sambilan, jadi cikgu pra-sekolah lah bestnya, untunglah dapat duit lepas SPM kan.

Fisha rasa lepas SPM Fisha nak jadi guru-pra sekolah tu pun kalau dapatkan. Nak sangat T^T, Fisha rasa kerja tu paling senang, ajar budak-budak senang lah kan tu pun kalau diorang dengar apa yang Fisha ajar. Jealous budak eden tengok korang dapat jadi guru pra sekolah.

Oh by the way kepada SPM leaver yang akan ambil result pada 20 Mac ini goodluck ya. Semoga dapat result seperti yang korang mahukan.

#PRAYFORMH370 :)


7 comments:

zakira afina said...

fisha kena belajar rajin2 yeee :D

Ain Nafisha said...

zakira afina; hehe insyaallah :)

Nurulee said...

ee memang sebelum become a spm-leaver pun dah plan nak jadi cikgu pra. but yaaa takda rezeki and i still waiting for my result dgn duduk goyang kaki dekat rumah. gahahaha.
wish you all the best for yr study fisha. enjoy yr zaman sekolah. hehe.

Ain Nafisha said...

nurulee : goodluck kak ee ya ^^. thankyouu :)

NurSyuhada said...

Fisha lagi 3 tahun. Kejap je pejam celik pejam celik dah habis sekolah. Kan. Haha

Ain Nafisha said...

NurSyuhada : Haha tau takpa nervousnya ambik SPM :(

Ain Nafisha said...

NurSyuhada : Haha tau takpa nervousnya ambik SPM :(