Giveaway OwnDesignBook by Norsyuhadajohan


Tengok banner pun dah comel mesti nak join kan , klik banner untuk join :)

Assalamualaikum. Thankyou for kak Zakira sebab tag Fisha =) . Jom join giveaway ini, ada chance 50/50 sebab pemenang giveaway berdasarkan lucky draw. Insyaallah top refferal pun ada juga. Pemenang akan dapat hadiah menarik, comel nya. Syarat pun simple saja.

Saya tag :  Anis , Amylia , Fatin dan Anies
Kepada yang ditag dan yang sedang membaca jom join, klik banner comel tu ja :)

7 comments:

zakira afina said...

hehe Fisha dah join :D good luck yeee ;)

Ain Nafisha said...

zakira afina: hehe thankyou ^^

Anis Adnan said...

Thanks tagged. Good luck dear ;)

Ain Nafisha said...

Anis Adnan: yr welcome ^^

Anisyamir Leejo said...

thanks tag tapi sy dh join. Btw, goodluck ;)

Fatin Alya Huda said...

Fisha, thanks tagged Fatin . All the best . :D

Ain Nafisha said...

Anisyamir Leejo: You're welcome :)
Fatin Alya Huda: Hehe you're welcome ^^