BS : Comeback Home



New skin in Blogskin. Klik gambar untuk download . 

Assalamualaikum. Fisha ada submit skin baru dekat blogskin. Tapi yang ni bukan my previous skin lah, ini  Fisha buat sendiri ja. Ingatkan nak pakai skin ni tapi disebabkan sayang sangat dekat skin Fisha yang tengah pakai sekarang ni Fisha decided untuk pakai skin je lah. Sorry sebab terlampau simple skin ni , background pun warna putih je. Hehe, tekan gambar ya kalau nak download thankyouu arigatou ^^.

No comments: