1st Giveaway By Puan Husna




Klik banner untuk join :)

Assalamualaikum, dah lama tak join giveaway so Fisha nak join giveaway dari Puan Husna. Syarat pun simple tapi hadiah dia memang daebak lah. Hadiah dia akan ikut jantina ya.

Female :  Shawl/Top- up @ Cash/Accesory/Brush
Male : Topup@ Cash/ T-shirt/ Accesory

Jom join ya. Ini pula pendapat saya tentang blog Puan Husna ^^.

 Blog Puan Husna memang menarik macam empunya tuannya. Entry dalam blog Puan Husna pun menarik so memang menariklah blog Puan Husna :) . Fisha visit blog Puan Husna pun ringan je sebab tak banyak sangat widget-widget yang berat .

2 comments:

husna yusof said...

tq fisha awk pun menarik jugak dear hehe, n thanks utk pandangan itu ye..n sbb sudi join. salam pekenalan :)

Ain Nafisha said...

husna yusof: welcome :) , hehe salam perkenalan juga