2 Months Of 2014 already


Pejam celik pejam celik tengok tengok kita sudah berada di penghujung bulan Februari. Pantas sungguh masa berlalu, next week exam. Frust sungguh, cikgu cakap subjek Form 1 akan masuk. Alah, dah lupa lah formula-formula semua tu. Someone help me? Humph.

Masa bulan Januari hari tu macam-macam berlaku, sekolah Fisha ada buat merentas desa, memang penatlah tapi syok juga berlari dengan kawan-kawan. Tujuan untuk menang diabaikan secara tak sengaja, hehe. Fisha kalah, langsung tak dapat nombor tapi dapat 1 point untuk rumah Merah, go go. Alhamdulilah, rumah sukan Fisha jadi johan tahun ni. Tak boleh lupa masa latihan hari tu, kitaorang sesat.

Sekarang dah bulan Februari, next ialah Mac. Tak sabarnya menunggu 13 Mac, my birthday. Insyaallah akan menyambutnya. By the way, blog ni sudah bertukar skin, macam mana? Ok tak, kalau KO bagi tahu, jangan risau saya tak makan orang. Sekian, terima kasih :) .

2 comments:

Zara Nurhaidah said...

Sesat ?? Oke kalo sesat ramai2 masa latihan. Jan sesat sensorg.. bahaya..

Ain Nafisha said...

Nasib baik sesat ramai-ramai hari tu kalau sesat sorang-sorang memang tak tahu la