comeback

Assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera!

Tepat pada pukul 8.24 p.m, tetiba terlintas dekat hati nak tengok blog ni balik padahal dah bertahun tak tengok. Last tengok adalah nak dekat sedekad yang lepas  ceh taklah sampai sedekad. Adalah dalam 2-3 tahun kot.

Kalau tengok tajuk tu macam artis nak buat comeback. No, padahal saya beshe beshe je ceh. Takpalah, saya pun nak merasa juga nak buat comeback sekali. Izinkan saya eh.

Ceritanya macam ni,tetiba rasa rindu balik nak buat blogwalking, edit blog, edit code, tapi kena belajar baliklah. Blog ni pun kena edit sebab saya bukan 14 tahun lagi, saya sudah 17 tahun. See? 3 tahun tak bukak blog mak.

Alah pendeknya post ni. Tetiba jem pulak otak ni nak menulis. Sampai sini saja dulu.
Terima kasih kerana membaca post yang tak panjang sangat ni, ceh bukannya karangan SPM kot nak panjang-panjang hahaha.