Lagu Raya

Assalamualaikum and hai hai.

Hari ni nak cakap pasai lagu raya. Dah ada dekat radio, kalau bukak radio conform ada.
Tbh, Fisha suka lagu raya yang lama lama than yang baru-baru ni, tak tahu kenapa. Maybe sebab Fisha memang dibesarkan dengan lagu raya yang lama macam P.Ramlee, etc. Korang macam mana pulak ?

Next, kalau cakap pasal lagu raya ni tiba-tiba je ingat masa sekolah rendah dulu.
Kalau lepas raya, sekolah kitaorang ada buat majlis nak sambut hari raya, so kena pakai baju raya lah hari tu, bukan kemain lagi bergaya nya budak-budak lain -.- . Then, setiap kelas pun kenalah buat persembahan lagu raya, part nyanyi lagu raya Fisha paling tak suka lah haha.

And then then then, kalau cakap pasal lagu raya ni, conform Fisha suka dengar lagu Balik Kampung by Sudirman. Seriously, Fisha suka lagu tu dari kecik lagi, happy je dengar lagu tu haha.

That's all, sampai sini dulu entry ni ye.
Wassalam.